Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Абсорбатор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Абсорбатор

За да подобрите качеството на въздуха във Вашата кухня и да отстраните от помещението изпарения, цигарен дим, газове, миризми и др., отделяни в процеса на готвенето се нуждаете от помощта на абсорбатор. Също така, за да се предотврати разпространяването на неприятни миризми в цялото жилище, удушникът в кухнята има основна функция в съвременния дом. Почти във всяко домакинство вече кухните са снабдени с такъв, за да може престоят Ви в там да бъде придружен с едно приятно преживяване и да Ви носи наслада.

Какво трябва да знаем преди да си купим абсорбатор?

Нека на първо място да обърнем изключително голямо внимание на разликата между абсорбатор и аспиратор. Първият пречиства въздуха в дима Ви чрез филтър, а вторият чрез тръба по въздухопровода. Ставайки дума за абсорбатор е хубаво да отбележим някои важни характеристики за уреда. По-лесно за поддръжка би било за Вас да изберете абсорбатор с метален филтър. Препоръчително е да имат два мотора, но не е задължително. За да бъде ефективно действието на абсорбаторът Ви е нужно добре да прецените къде да го поставите. Не по-далеч от 85 сантиметра от плота за готвене трябва да се монтира, ако ли не ще Ви се наложи да изберете уред с по-висока мощност.

Коя марка да изберем и откъде да пазаруваме?

В зависимост от пространството и разположението на кухнята Ви можете да изберете различни модели и марки за вграждане, които да отговарят на вкуса и възможностите Ви. Някои от утвърдените марки Горение, АЕГ, Тека, Електролукс, Бош, Канди и други имат прекрасни предложения на изгодни цени. Разгледайте каталозите с оферти на магазините  Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет в сайта ни, за да може най-лесно да се ориентирате от какво точно се нуждаете Вие и Вашата кухня.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!