Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Автокомплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Автокомплект

Тъй като автомобилът е част от ежедневието на много от нас, важно е да разполагаме с подходящите инструменти и пособия, които да използваме при възникване на неизправност или инцидент. Вместо да купуваме поотделно нужните ни продукти, в магазините се продават практични комплекти.

Какви автокомплекти има?

Основният автокомплект, който би трябвало да присъства във всеки автомобил, е аварийният автокомплект. Той може да е съставен от различен брой артикули. Въпреки това във всеки авариен автокомплект са включени автоаптечка, пожарогасител, и светлоотразителен авариен триъгълник. Съдържанието на аптечката трябва да отговаря на установените стандарти и законови уредби. В нея са включени медицински материали, които служат за оказване на първа помощ. В зависимост от превозното средство се определя и тяхното количество. Пожарогасителите най-често са прахови, като той също трябва да отговаря на изискванията. В аварийния автокомплект могат да бъда включени и светолотразителна жилетка, въже или колан за теглене, гъба, стъргало за лед и други.

Другият вид автокомплекти включват различни инструменти. Те могат да съдържат различни размери гаечни ключове, клещи и други пособия, които да използвате за ремонт на пътя.

Разбира се, това са само част от предлаганите в магазините автокомплекти. Ще намерите автокомплекти за монтаж на усилвател, автокомплекти за навигации и много други.

Откъде да купим автокомплект?

От вида на автокомплекта зависи и магазинът, в който ще го намерите. Различни автокомплекти ще откриете в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Метро и останалите хипермаркети. В Broshura.bg ще намерите актуалните промоционални оферти, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете нужния комплект за Вашия автомобил на разумна и изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!