Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Антифриз Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 114 магазина
Виж всички магазини

Информация за Антифриз

Автомобилът се е превърнал в част от ежедневието на мнозина. Използваме го както през свободното си време, така и за работа. Независимо колко често шофираме, колата има нужда от специална поддръжка. Задължителната част от нея е да използваме антифриз.

Какво трябва да знаем за антифриза?

Антифризът е течност, която е предназначена за охлаждане на двигатели с вътрешно горене. Той предпазва от замръзване и, в същото време, предотвратява образуването на корозия върху металните повърхности. Съставките на антифриза не увреждат и не оказват влияние върху каучуковите и пластмасови елементи.

Антифризът е концентрат и затова трябва да се смеси с вода предварително. Обикновено той е с неорганични или с органични добавки, като основните съставки са  етилен гликол, пропилен гликол, глицерин. Трябва да се отбележи, че цветът на течността не определя неговите качества и съставки.

Не се препоръчва шофирането само с концентрат или само с вода в охладителната система. Важно е и правилното съотношение между концентрата и водата. При по-голямо количество вода има риск от замръзване, а при повече антифриз концентрат се намалява способността на охлаждащата течност да отвежда топлина. Най-често съотношението между концентрат и вода е 1:1.

Пробегът на антифриза зависи от неговото качество и изискванията за експлоатация. В зависимост както от превозното средство, така и от самия антифриз, пробегът може да е от 3 до 5 години и от 30 хил. до 650 хил. км.

Откъде да купим антифриз?

Ще намерите различни марки и видове антифриз както на бензиностанциите, така и в големите магазини като Метро, Кауфланд, Бриколаж, Алати, Практикер, Баумакс и много други. В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и най-изгодните цени, които предлагат магазините. Възползвайте се от тях и закупете избрания продукт на разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!