Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Аудио система Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 10

    Открихме: персонална аудиосистема

    Техномаркет брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Аудио система

Искате да слушате музика с кристален звук у дома, докато чистите, готвите или просто когато си почивате? Не понасяте тишината и предпочитате да се радвате на любимите си песни или радио станции? Нова аудио система за дома ще Ви предостави възможност да се насладите на кристално чист звук, а ако обичате шумните компании, можете да организирате и парти.

Какви видове аудио системи има? Каква да избера?

Вече има толкова различни и мощни аудио системи, че можете да превърнете дома си в дискотека. Все още се продават от старите касетофони, но има много нови CD модели, системи за домашно кино, Hi-Fi стерео системи и микро аудио системи. При избора на аудио система за Вашия дом, премислете добре дали се нуждаете наистина от най-мощната машина, дали се нуждаете от толкова силни колони, особено имайки предвид, че живеете в апартамент и съседите Ви ще се оплакват. Удобни за употреба и достъпни от финансова гледна точка си остават CD плеърите и микро аудио системите. Последните се предлагат на пазара заедно с две тонколони към тях, като устройствата имат док за Ipod. Специално за младите потребители централното тяло се прави модерно, с дисплей и сензорни бутони. Някои от моделите  с подобен дизайн се  замърсяват много лесно при допир, затова се предлагат със специални кърпички за почистване.С тези микро аудио системи може да зареждате спокойно музика от дискове - фабрични или домашно изпечени. Някои устройства могат да работят с USB или да зареждат музика директно от Вашия Iphone. При избор на аудио система за дома помислете колко мощна и голяма искате да е тя, а освен това и с какво искате да я свързвате, за да изберете подходящия за Вас модел.

Кои марки аудио системи са добри? Откъде да си купя?

Традиционно щом се отнася за аудио системи, “Pioneer”, “JVC”, “LG”, “Panasonic” са някои от добрите марки на пазара. Но ако искате да разгледате други, можете да посетите магазините на „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Техмарт“, „Технополис“, „Интермаркет“ , „Денси“ и др. Не избирайте, когато не сте информирани – посетете нашия сайт и чрез брошурите ще разберете къде се предлагат продукти на промоционални цени.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!