Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Афтършейв Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Афтършейв

Стара традиция е да подаряваме на близките си мъже за Коледа или по други поводи един хубав нов афтършейв в кутия. И въпреки споровете доколко това е удачен избор и дали не е отживелица употребата на подобен продукт, популярността на тази разновидност парфюм все още не залязва. Причините са много – като се започне от традицията и навика да използваме за ароматизиране и успокояване след къпане и бръснене именно афтършейв, като се премине през огромното разнообразие от аромати днес, та финишираме до факта, че цените на продуктите са напълно поносими и съобразени с възможностите на повечето от нас.

Какво трябва да знам за афтършейва? Какъв да избера за себе си или за подарък?

Когато купуваме парфюм, ние не обръщаме внимание какво е количеството есенция в него. По-късно оставаме разочаровани, че не трае дълго. Именно затова трябва да разберем, че има няколко вида ароматизиращи вещества, които можем да назовем по следния начин – парфюм(най-силният), тоалетна вода, одеколон и афтършейв. Продължителността на действието на последния е около 2-3 часа. Той се използва предимно за освежаване след душ и ароматът му не е натрапчив. Ако излизате и се нуждаете от по-дълготраен и силен ефект, просто се пръснете с парфюм или тоалетна вода. Има голям избор от аромати, от които можем да купим подходящия за нас или близките ни. Разумно е да вземем цял комплект, който се състои от душ гел, дезодорант и афтършейв – всички в един аромат и от една марка.

Откъде да купя афтършейв?

Подходящата за Вас козметика може да закупите от магазините на „dm”, “Carrefour”, “Kaufland”, “Lidl”, “Lilly”, “Фантастико“ и др. Винаги проверявайте сайта ни за нови брошури, за да разберете, когато големите вериги предлагат интересни продукти на промоция.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Афтършейв на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!