Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бебешко боди Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бебешко боди

Купуването на дрешки за бебето е един от най-приятните моменти както за родителите, така и за роднините и приятелите. Дрешката, която присъства във всеки гардероб на малчуганите е бодито.

Какви видове бебешки бодита има?

Бебешкото боди е първото бельо за детето. Бодито може да е зимно или лятно – с дълъг ръкав или без ръкав. Бодито предпазва от триене на кожата между крачетата на бебето, както и досегът й до други тъкани. Бодитата се различават и по своето закопчаване. Обикновено се използват тик-так копчета, които могат да са разположени върху раменете, на долната част, да са с предно закопчаване или тип „прегърни ме”. Копчетата поставени на долната част на бодито са удобни при новородени, тъй като смяната на памперс се улеснява.

Как да изберем подходящото бебешко боди?

На първо място се информирайте за материята на дрешката. Тя трябва да е от 100% памук или от органичен памук, поради чувствителността и деликатната бебешка кожа. Размерите на бебешката дреха се определят най-често по ръста, на много етикети е указана и възрастта или теглото на детето. При закупуване на бодито обърнете внимание и начина на изработка – не трябва да има остри или неприятни на допир ръбове и шевове, това се отнася и за различните апликации.

Откъде да закупим бебешко боди?

Бебешки дрешки се предлагат в някои големи магазини, които имат отделна секция за детски и бебешки стоки. Може да откриете стоки за бебето и в различни магазини за обзавеждане, които предлагат комплексно обзавеждане и интериорни решения за детската и бебешка стая.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!