Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бебешки спален комплект Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 1

    Открихме: бебешки спален комплект

    ЛИДЛ брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бебешки спален комплект

Обзавеждането на детската стая е едно специално изживяване за всеки родител. Всеки детайл се подбира внимателно, като трябва да отговаря на високите изисквания за качество, практичност, комфорт. Несъмнено удобното легло или кошара са важен елемент, а подходящото спално бельо го превръщат в истински рай за малчуганите.

Как да изберем подходящия спален комплект?

Бебешкото и детското спално бельо се предлага в различни размери, в зависимост с големината на леглото. Комплектите са съставени от няколко части – най-често от долен чаршаф, калъф за възглавница и плик за завивка. На пазара се предлагат и по-големи комплекти от 4, 5 или повече части. Той може да съдържа олекотена завивка, възглавница, както и обиколници. Те се поставят върху решетките, като предпазват от нараняване или удряне.

При избор на спален комплект, особено за най-малките, е задължително да се обърне внимание на състава на продукта. Трябва да е естествена материя – най-често памук, тъй като изкуствените материи могат да предизвикат дразнене на деликатната детска кожа.

В магазините се предлага голямо разнообразие от цветове и десени на спалните комплекти. Техният избор зависи изцяло от Вашия вкус и предпочитания. Трябва да се обърне внимание на начина на почистване – често бебешкото спално бельо се пере на температура от 30 градуса или само на ръка.

Откъде да закупим бебешки спален комплект?

Различни видове спални комплекти за Вашето бебе може да намерите както в големите хипермаркети, които имат отдел за бебешки продукти и стоки, така и в магазини за обзавеждане и специализираните магазини за детски стоки. Може да се запознаете с изгодните предложения на различни магазини, които предлагат бебешки спални комплекти, в промоционалните им брошури в сайта Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!