cover

Безжичен телефон Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Безжичен телефон

Стационарните телефони от миналия век отдавна вече са изчезваща категория техника. Тяхното място са заели безжичните телефони, които дават свободата да бъдат винаги покрай нас, независимо в коя стая на жилището си се намираме.

Какво трябва да знаем за безжичните телефони преди покупката им?

Важно е да знаете богатството на функции, които предлагат различните марки и производители, за да изберете точно Вашия модел. Безжичните телефони освен в дома Ви, са изключително подходящи и за офиси и бизнес сгради. Модерните безжични телефони предлагат ползването на една и съща слушалка с няколко бази, което многократно спомага за по-голяма площ на покритие. Освен това са снабдени с адаптор и батерии, светещи дисплеи, памет за запаметяване на номера, секретар и много други екстри.Можете да настроите аларма, език на въвеждане, честоти и други. Интересно е, че подобно на Вашия мобилен телефон освен малкия си размер,безжичният телефон притежава и опция за заключване, както и индивидуални ПИН и ПУК, кодове за допълнителна защита.

Наскоро производителите създадоха и т. нар. хибридни телефони – те могат да се използват извън дома Ви като мобилни телефони, а вкъщи имат приложение на стационарни. Те уведомяват за пропуснати повиквания и съобщения. Практичността им е ненадмината и могат да се закупят както в брой, така и на лизинг.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?

Наложени марки безжични телефони са Панасоник, Филипс, Моторола, Сименс и други. Голямото разнообразие от модели можете да откриете в каталозите на веригите магазини Техномаркет, Ардес, Виваком, Глобул, Комо, Интърнити, Глобал нет и други, където са поместени най-горещите оферти за периода.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Безжичен телефон на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!