Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Белина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Белина

Белината се нарича още натриев хипохлорит и се използва за избелване и дезинфекция на определени тъкани и повърхности. Белината е силен концентрат и може да се купи като 5 и 10 процентов разтвор. Първият е подходящ за дезинфекция на дрехи, а вторият – за измиване на площадки, тоалетни и така нататък. Освен това белината намира приложение в почистването и дезинфекцията на различни видове подови настилки.

Как да избелваме дрехи с белина?

Когато искаме да избелим определена дреха с белина я поставяме в леген или кофа, пълна с вода. Температурата на водата не трябва да е по-висока от 20 градуса. След това поставяме съответното количество белина, което се различава от различните видове тъкани и от количеството им. Така например, ако искате да избелвате памучни тъкани в кофа с вода, можете да поставите 120 грама разтвор на белина. Дрехите се оставят да престоят между 30-60 минути. Следва изплакване или пране.

Защо да използваме белина?

Белината е продукт, който позволява да се отървете от досадните петна и да направите дрехите си по-бели. Най-често белината се използва за бельо, но може да влезе в употреба и за всеки друг тип дрехи. Важно е единствено да внимаваме при употребата с продукта и да следим стриктно съответните указания.

Откъде да купим белина?

Можете да купите белина в големите търговски вериги като Пикадили, Карфур, Кауфланд, Лидл, dm, Лили и още много други. Техните най-актуални предложения сме събрали в брошурата на нашия сайт. Разгледайте я още сега и направете дните си по-бели и приятни.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!