Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бельо Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
 • стр: 45

  Открихме: еднократно бельо –

  Ремедиум брошура до 28.02.2018
 • стр: 3

  Открихме: луксозно спално бельо?

  Медея брошура до 28.02.2018
 • стр: 13

  Открихме: спалното бельо от ранфорс

  ЛИДЛ брошура до 25.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бельо

Бельото е част от нашето облекло. То е събирателно за дрехите, които носим под другите дрехи, които всъщност се виждат. Обличаме се по този „двоен начин”, за да осигурим допълнителен комфорт и защита на тялото ни. И докато днес може да открием богато многообразие на бельо според вида, цената, качеството и вкуса, то най-старата позната форма на долните ни дрехи представлява препаската и хората не са имали друг избор.

Бельо според вкуса и ...пола

Мъжете и жените се различават по много направления, а бельото, което носят е едно от тях. На дамите не им липсва избор, тъй като на пазара съществуват всевъзможни модели за всеки вкус. Най-често „втората кожа” на жена включва сутиен и по-рядко бюстие или потник за горната част от тялото и бикини за долната. Естествено има вариации на отделните елементи на бельото според предпочитанията и модата. Съществува обаче тенденцията с напредъка на времето дамското бельо да става все по-оскъдно. При кавалерите бельото включва потник за горната част от тялото и слипове или боксерки за долната част. Често обаче мъжете предпочитат да не обличат потник.

Какво бельо да изберем?

Когато купуваме бельо е важно да изберем естествени материи, като например памук. Причината е, че долните дрехи се ползват именно поради хигиенни причини, а естествените тъкани притежават редица качества, сред които попиване на влагата, противовъзпалителни са, осигуряват дишане на кожата. Едва през 80-те години на 20-ти век в дамската мода навлиза бельото от коприна и сатен, което е по-луксозно и на по-високи цени. И като говорим за високи цени, няма как да не споменем луксозните модели бельо, които предлага един от лидерите на пазара за бельо Victoria’s Secret. Безспорно от най-голямо значение при избора на бельо е да купите такова, което Ви става, а не по-тясно или по-голямо. Ето защо е хубаво да премерите размерите си преди да отидете на пазар за бельо.

Откъде да купим бельо?

И ако неповторимият сексимвол Мерили Монро свободно е заявила, че никога не е носила бельо, това не значи, че ние трябва да направим същото. Ако искате да осигурите комфорт на тялото си на най-добрите цени, разгледайте нашата брошура. В нея сме подбрали страхотни предложения на Кауфланд, Лидл, JYSK, като и още много други големи търговски вериги.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!