Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бижута Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бижута

принадлежност към дадена общност, то днес бижутата са „най-добрият приятел на жените”.

Какви бижута трябва да имаме?

Бижутата се разделят на мъжки и дамски, като някои се определят и като унисекс. Под бижута се разбират различните колиета, гривни, пръстени, обеци, брошки. Те могат да са изработени от благородни метали, от стомана, дърво, пластмаса, да бъдат украсени с различни камъни, мъниста и т.н. Има основни препоръки за това, по какъв начин да носим различните бижута.

Колиетата могат да бъдат с различна дължина и дизайн, като изборът им зависи както от повода, така и от деколтето. Например за поло се препоръчват дългите колиета, а за V-образни деколтета – колиета с висулки, които да подчертават формата на деколтето. За т. нар. деколтета „лодка” също са подходящи по-дългите колиета.

При гривните също има голямо разнообразие. Добре е те да са съчетани с друго бижу – колието или пръстена например.

При пръстените трябва да се избягва едновременното носене на повече от един обемен пръстен. Фините и тънки пръстени не са подходящи за по-дебели пръсти, но могат да се носят няколко дискретни пръстена при жени с фини пръсти.

Обемните дълги обеци са чудесни за прически с вдигната коса, при които се разкрива лицето и шията, докато малките обеци са по-подходящи за дами с дълга коса. Формата на обеците трябва да бъде в съчетание с формата на лицето. Така например, дамите с по-кръгло лице могат да заложат на обеци с квадратна или правоъгълна форма, дълги обеци с висулки и т.н.

Брошката може да се носи на ревера на сакото, да бъде поставен върху най-горното копче на ризата, с нейна помощ да се захване шал и много други варианти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!