Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Блендер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 105 магазина
Виж всички магазини

Информация за Блендер

Обичате сладки шейкове, смес от мляко и любимия Ви плод? Или сте решили да се храните здравословно и да си направите смути? Блендерите биха Ви свършили идеална работа и в двата случая. Уредът съществува от 1922 г. и въпреки че първоначално не е бил толкова разпространен, сега доста домакинства го използват.

Какъв блендер да купя? Какви функции имат новите модели?
Преди да купим уреда е необходимо да помислим как точно ще го използваме. Ако искаме да си приготвяме шейкове, да разбиваме лед, да го натоварваме с различни продукти, то е по-добре да си купим мощен блендер. Средната мощност на уредите е между 300 и 1000 W. Освен това е важно да изберем каква ще бъде каната, в която ще разбивате продуктите. Най-общо казано имате два варианта – стъклена и пластмасова. Първата е по-тежка, но по-функционална, тъй като се изплаква лесно и е здрава, докато пластмасовата се драска. Друга важна характеристика на каната е вместимостта й – може да достигне до 2-2,5 л. Хубаво е да изберете уред, който има малък отвор на каната отгоре-така ще може да добавяте продукти докато блендерът е включен. Една от най-предпочитаните екстри към по-скъпите кани е т.нар.“пулс“. Тя се използва за лесното разбиване на леда и за по-бързото смилане на гъсти или сухи смеси.

Кои марки блендери са добри? Откъде да избера?
Сред лидерите на пазара са марките “Moulinex”, “Philios”,”Bosch”,”Gorenje” и др. Може да разгледате блендерите, които се предлагат в някои големи търговски вериги като „Техномаркет“, „Технополис“, „Техмарт“ и др. Съветваме Ви да разгледате брошурите, които сме качили на нашия сайт, изберете най-изгодните предложения!

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!