Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бойлер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бойлер

Повечето домакинства в България използват бойлери, ако не ползват ТЕЦ в домовете и офисите си. По своя начин на функциониране, необходимо условие за стопляне на вода посредством бойлер е първоначалното време за загряване. Затова важно условие за функционалността на уреда е добрата му изолация, която не позволява водата да изстива бързо. Те се характеризират с автоматично включване на нагревателите при необходимост, а при вече загрята вода – уредът се самоизключва за по-голяма безопасност.

Какво трябва да знаем при покупката на бойлер? 

Първото и най-важно условие е да изясните за какво ще ползвате бойлера. Дали ще обслужва банята Ви или пък мивката в кухнята. Това има значение, защото съществуват различни видове бойлери. Единият, който обслужва главно банята е добре да бъде обемен бойлер с вместимост до 1000 литра и с нагревателна мощност до 12 KW. Този тип бойлери могат да бъдат монтирани както на стената, а също така могат да бъдат и стоящи.

Вторият вид бойлери са така наречените проточни бойлери. Те се характеризират с по-малка вместимост и мощност, защото главно обслужват кухненски помещения. Те могат да бъдат монтирани както под мивката, така и над мивката.

Като материал, от който се изработват можем да споменем емайлиращо покритие и неръждаема стомана.

Коя марка да избера и откъде да пазарувам?

Като марки, на които можете да се доверите можем да изброим Дипломат, Елдом, Теси, Сън СИстем, Бош, Атлантик и други. Можете да откриете разнообразие на модели и промоционални цени в брошурите на магазини Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет, където за малко средства ще си осигурите постоянен комфорт у дома. 

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!