cover

Бормашина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 30

    Открихме: ползваш като бормашина,

    Топ Шоп България брошура до 26.12.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бормашина

Устройството на бормашините е много сходно с това на перфораторите, но с тази разлика, че мощността на двигателя им е неколкократно по-малка.

Най-общо казано конструкцията им позволява удобно, качествено и бързо пробиване на отвори в различни материали. Като по-малка ударопробивна техника, бормашината има своите големи предимства на пазара за професионална техника, притежавайки функции на прецизно електронно управление, реверс, максимално ниво на безопасност при работа, антивибрационни системи.

На кои марки да се доверим?
Водещите световни производители Bosch, Sparky, Alpha Tools, Power Tools, Makita, Felisatti, Reider, DWT, EinHell и Skil предлагат актуални модели с различен брой скорости на въртене, които имат богато приложение при различните етапи на строителството, за довършителни работи, поставяне на дограма, ВиК инсталиране и прокарване и други. Има модели, които са любителски и такива, които са професионални, за да могат да се използват както от професионалисти, така и от домашни работилници. На широк спектър от различни видове бормашини се радват потребителите на пазара – сред тях обикновени и ударни, ъглови, бормашини-миксери, винтоверти и други.

Какво да имаме предвид при покупка на бормашина?
Важно е да се знае, че бормашините се разделят на акумулаторни и кабелни като първите са предпочитани в случаите, когато няма достъп до мрежовото електрозахранване, тъй като са подходящи за труднодостъпни места и при работни процеси, свързани с често движение и преместване. Кабелните модели пък се отличават с по-голяма мощност и по-лесно се поддръжат, което от своя страна позволява по-голямо приложение на инструмента.

От къде да купим бормашина?
Целият набор от промоционални оферти за бормашини, както и аксесоарите към тях можете да разгледате на нашия сайт в брошурите на Mr. BricolageBauMax, MasterHaus, Багира и Чечосан и да изберето точно Вашия инструмент на най-достъпна цена. 

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Бормашина на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!