Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Боя Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Боя

Боята представлява гъста течност със сложен и разнообразен състав, която ползваме, за да придадем конкретен цвят на определена повърхност. Най-често боите са съставени на водна основа или пък на основата на някакъв вид органичен разтворител. В техния сложен състав влизат и още редица други помощни вещества, благодарение на които можем да оцветим всяка една повърхност в желания от нас цвят.

Какви видове бои има?

Както вече споменахме боите се правят на различна основа. По този признак можем да отделим два вида бои – такива на водна основа или на основата на органичен разтворител. Според допълните помощни вещества в състава на боята, можем да срещнем латексни бои, бои на акрилна основа, полиуретанови бои, грундове и други.  Последният вид бои се ползват за заздравяване на основите. Нюансите и цветовете на боите са много и разнообразни, като зависи от вкуса на потребителите каква боя ще изберат. Имаме още варни бои, циментни бои, фасадни бои, бои за стъкло, алкидни и така нататък.

Какво трябва да знаем, когато купуваме боя?

Изборът на боя за Вашия дом е от голямо значение за начина и атмосферата, които искате да постигнете в него. Както знаем домът на един човек е неговият личен храм, а когато стените на храма не са подходящи, то комфортът не може да бъде постигнат. Когато изберем определен цвят и вид боя обаче, трябва да вземем предвид няколко неща. На първо място – какво количество боя ни е необходимо, за да покрием съответната повърхност. За да се ориентираме, трябва да погледнем каква е разходната норма, указа от производителя на боята. По този начин бихме могли по-лесно да изберем желаното то нас количество. Важно е също преди да започнем да боядисваме да се уверим, че разполагаме с помощните атрибути за целта. Само двете ни ръце и боята не са достатъчни.

Откъде да купим бои?

Сред марките, които предлагат бои в България са Оргахим, Декоратор, ДулуксБоро и още много други. Оцветете дома си с най-подходящите цветове бои на тези и още марки. Можете да ги намерите в редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Чечосан, Практис, Баухаус и Баумакс. Техните най-изгодни оферти пък можете да разгледате в брошурата, която създадохме, за да бъде Ваш помощник в избора на боя. Разгледайте я в нашия сайт и боядисайте деня си с най-подходящите нюанси.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!