Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Буркан Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Буркан

Бурканът е практичен домакински съд и можа да ни послужи не само ако сами приготвяме зимнината си. Различните форми и размери превръщат буркана в един от най-използваните стъклени съдове за съхранение.

Какви буркани има?

Бурканите се различават както по формите, така и по начина на затваряне и капачката. Това от своя страна определя и тяхното предназначение. Традиционните буркани, които мнозина използват при приготвяне на компоти, туршии, сладка и т.н. са тип „Омния”. При тях капачките са по-тънки, за разлика от винтовите капачки. И при двата вида, капачката се затваря чрез специална затварачка. Бурканите могат да са с различен обем, а най-разпространените са с цилиндрична форма. Те могат да имат вместимост под 100 мл. и да нахвърлят 5 л.

Другите много разпространени буркани са с херметична капачка, която има вакуумно затваряне. Тези буркани се използват за съхранение на различни хранителни продукти в хладилника, а и за сухи продукти като кафе, захар, брашно, подправки и други.

На пазар ще намерите буркани за съхранение на различни продукти, които имат стъклени, пластмасови или дървени капачки. При тях има уплътнение, което да осигури по-плътно и стабилно затваряне на буркана.

Освен цилиндрични форми, бурканите могат да са сферични, квадратни, правоъгълни и други. Много атрактивни форми имат декоративните буркани, в които може да се съхраняват различни дребни сладки и бонбони.

Откъде да купим буркани?

Може да намерите различни буркани в Икеа, Комо, Метро, Бриколаж и останалите магазини, в които се подават домакински съдове и аксесоари. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg. В тях ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите нужния Ви буркан, а и желаното количество, на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!