Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Вата Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 116 магазина
Виж всички магазини

Информация за Вата

Какво трябва да знаем за ватата?

Минералната вата е един от предпочитаните материали за изолация. За окачени тавани, преградни стени, вентилирани фасади най-често се използва стъклената минерална вата. Тя е предпочитан материал при сухо строителство с гипсокартон. Стъклената минерална вата се отличава със сравнително ниски цени и добра звуко- и топлоизолация. В зависимост от плътността и топлопроводимостта, тя може да е под формата на лека рулонна вата, по-твърди плочи и твърди плочи. Твърдите плочи от стъклена минерална вата се използват най-вече за проходими плоски покриви, за защита от ударен шум под замазки и други.

Другата минерална вата с широко приложение е каменната минерална вата. Тя осигурява топло-, пожаро- и звукоизолация на сградите. Каменните минерални вати също могат да се разделят на три групи, според топлопроводимостта и плътността – леки каменни вати, полутвърди и твърди минерални каменни вати. Твърдите каменни вати се отличават с високи стойности на якост на натиск. Каменната вата може да се прилага при вътрешни и външни преградни стени, плоски покриви, при подови изолации и други.

При изолацията на тръби, котли и други се използват каменни или стъклени минерални вати, които имат устойчивост на високи температури. Те могат да са в комбинация с алуминиево фолио, с мрежа от стомана и т.н.

Популярни и утвърдени производители на минерални вати са Knauf Insulation, Isover, Rockwool, Ursa.

Откъде да купим минерална вата?

Може да намерите различни вати за изолация в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Багира, Мастерхаус, Баухаус и други. Разгледайте актуалните брошури на строителните магазини в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия материал, който Ви е необходим, на разумна и достъпна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!