Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Витрина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Витрина

Традиционно свързваме понятието „витрина“ с магазините, красотата, изложените на тях стоки. Всъщност витрината е нещо много повече - тя придава излъчване на предметите, но и ги съхранява, дистанцирайки ги от околния свят. Ако сте начинаещ търговец, който подбира необходимото, за да започне своя бизнес, несъмнено ще Ви се наложи да изберете перфектната за Вашата дейност витрина.

Какви витрини има? Каква да избера?

Най-разпространените видове витрини са стъклените, които се поставят в бижутерските магазини или тези за дрехи. На тях се излагат най-интересните артикули, които примамват хората още от улицата и събуждат любопитството им да влязат, за да видят какво се предлага в магазина. Изборът им се съобразява с местоположението и стила на бутика. Друг вид масово използвани витрини са тези, които са необходими за поддържане на хранителните или питейните продукти. Предлагат се витрини за охлаждане или за поддържане на топлата температура. Изключително полезни са за големите вериги магазини, където се предлагат готвени ястия, защото и в момента на купуване не са изстинали. Продават се и сравнително компактни витрини за охлаждане, където можем да съхраняваме напитките си, дори в дома, ако разполагаме с повече място.

Откъде да купя витрина?

Необходимата за Вашите потребности витрина може да купите от магазините на “Como”, Търговска верига „Зора“, „Техномаркет“, „Технополис“ и др. Ако искате верен помощник при търсене на оферти, разглеждайте редовно сайта ни. Качваме брошури с най-големите намаления на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!