Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Водоструйка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Водоструйка

Искате да разполагате с една машина, с която да почиствате колата, гаража и други повърхности? Водоструйката е идеален начин за миене на всякакви движими или недвижими имущества и ако изберете добра машина, ще улесните значително работата си и ще подобрите хигиената в гаража и у дома.

Какво трябва да знам преди да купя водоструйка?

При избора на водоструйка трябва да съобразите дали налягането и дебитът на машината са достатъчни, за да бъде тя мощна и функционална. Колкото по-високо е налягането на водоструйката, толкова струята  на водата ще бъде по-силна.Това ще Ви улесни при измиването на повърхността. Преценете и дължината на маркуча, тъй като от нея зависи радиуса на действие на машината. При избор на водоструйка обърнете внимание и на помпата и на материала, от който е изработена тя. Той може да бъде метален или пластмасов. За предпочитане е металната помпа, тъй като този вид са по-устойчиви, дори на окисляване. Вече има и бензинови модели водоструйки, които можете да използвате лесно дори на места, където няма електрически ток.

Кои марки водоструйки са добри? Откъде да купя водоструйка?

„Bosch”, “Stihl”, “Budget”,“LAVOR”, Skil” са някои от предпочитаните от потребителите марки водоструйки. Тези и много други може да видите в магазините на „Praktiker”, “Mr. Bricolage”, “eMAG”, “BauMax” и др. За да Ви улесним в процеса на Вашия избор, всеки ден качваме брошури на сайта ни. На тях може да намерите най-интересните и изгодни намаления на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!