Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Газирана напитка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Газирана напитка

Всички знаем, че не е много полезно да прекаляваме с газираните напитки, защото съдържат много оцветители и големи количества захар. Въпреки това умерената им консумация няма да ни навреди, особено ако я сведем до минимум. Газираните напитки са бърз начин да се разхладим през лятото и да задоволим жаждата си. Много от тях съдържат кофеин, така че можем и да се сдобием с допълнително енергия за изпълняване на текущите си задачи.

Какви газирани напитки има? Каква да си купя?

Най-популярните газирани напитки са плодовите, продуктите със съдържание на кофеин (Кока кола), както и енергийните газирани напитки. Продават се в стъклени и пластмасови бутилки от 250, 500 мл, както и големи от 2 литра. Можете да намерите напитките и в т.нар. „кенчета“, които са малки удобни кутийки  и лесно се отварят. Продават се газирани продукти с вкус на малина, праскова, мента, лимон и мн.др. Ако се нуждаете от енергия за работа или учене, можете да купите енергийна напитка, в която има много кофеин и вещества, които могат за известно време да Ви стимулират и да Ви помогнат да се чувствате по-свежи и будни.

Кои са марките газирани напитки, които са лидери на пазара? Откъде да си купя?

Сред лидерите на пазара са продуктите на „Derby”, “Coca Cola”, “Pepsi”, “Devin”, “Aspasia” и др. Можете да ги намерите в магазините на „Фантастико“, „Пикадили“, „Моят магазин“, „Т-Маркет“, „Kaufland’, “Carrefour”, “Lidl”  и др. Когато избирате продукти за Вашия дом, винаги се старайте да са качествени и изгодни. Следете ежедневно сайта ни, за да се информирате от новите брошури за намаленията, които се предлагат на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!