Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Газов калорифер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Газов калорифер

На пазара се предлагат различни отоплителни уреди, с които да направим помещенията по-уютни и комфортни. Един от удобните и предпочитани отоплителни уреди е газовият калорифер.

Какво трябва да знаем за газовия калорифер?

Газовият калорифер е предпочитан за отопление на различни помещения, тъй като осигурява бързо затопляне на въздуха, а в същото време е удобен за пренасяне и лесен за употреба. Бързото затопляне се получава от въздушната струя, която се отделя през вентилатора от загретия от газовата горелка топъл въздух.

Трябва да се отбележи, че газовите калорифери трябва да се използват в проветриви помещения, а при постоянно присъствие на хора – трябва да се осигури приток на свеж въздух. Около калорифера не трябва да се разполагат леснозапалими материали и предмети. Газовите калорифери са подходящи за отопление на строителни обекти и подсушаване на помещения с висока влажност, но не се препоръчва употребата им на приземни етажи или под равнището на земята. Съобразете размерите на помещението с мощността на газовия калорифер,

Калориферът трябва да се почиства редовно и да се поддържа сух и без прах. Това се отнася и за решетките за всмукване и изсмукване. Следвайте стриктно указанията за употреба, мерките за безопасност и съхранение.

Откъде да купим газов отоплител?

Ще намерите различни видове газови калорифери, с различни характеристики и предназначение, в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мастерхаус, Баухаус, Техномаркет, Технополис и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. Така бързо и лесно ще може да сравните предложенията на магазините за калорифери. Възползвайте се от атрактивните промоции и закупете желания газов калорифер на изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!