Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Гайковерт Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 21

    Открихме: пневматичен гайковерт

    HomeMax брошура до 25.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гайковерт

Гайковертите са едни от най-използваните инструменти, които намират широко приложение в различни ремонтни дейности. На пазара се предлагат различни гайковерти, които се различават както по начина на работа, така и по мощността, теглото и други.

Какво трябва да знаем за гайковертите?

Гайковертите са предназначени за отвиване и завиване на болтове, гайки и винтове.

Гайковерите могат да са акумулаторни или да се захранват в електрическата мрежа чрез кабел. Акумулаторните гайковерти са предпочитани, тъй като липсва ограничението при работата, което е характерно при наличе на  захранващия кабел. Освен това акумулаторните гайковерти могат да се използват в различни среди, без да е необходим достъп до електричество.

Повечето от моделите гайковерти са ударни. При ударните гайковерти при завъртането се осъществяват и удари. В зависимост от модела скоростта на въртене е различна. При обикновените гайковерти има само постоянен въртящ момент.

На пазара ще намерите и винтоверти. Основната разлика между гайковерта и винтоверта е в накрайниците, тъй като гайковертът трябва да обхващат гайки и шестостенни глави на болтове.

Когато купувате гайковерт, той трябва да е удобен за работа. Инструментът трябва да приляга добре в ръката и да не е прекалено тежък, за да избегнете бързата умора и напрежение.

Популярни марки на гайковерти са Bosch, DeWalt, Makita, Raider и други.

Откъде да купи гайковерт?

Ще намерите различни гайковерти в Бриколаж, Багира, Баумакс, Баухаус, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и останалите магазини, в които се продават машини и инструменти. Разгледайте актуалните брошури на различните магазини в Broshura.bg. В тях ще откриете атрактивни отстъпки и промоции на избрани стоки. Възползвайте се от тях и закупете избрания инструмент на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!