Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Генератор Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 111 магазина
Виж всички магазини

Информация за Генератор

При прекъсване на електрозахранването или ако нямате достъп до електричество, най-добрият вариант е да разполагаме с независим резервен източник. За тази цел служи генераторът за ток. На пазара се предлагат различни генератори, които да отговорят на нуждите ни.

Какво трябва да знаем за генераторите за ток?

Обикновено генераторите могат да бъдат дизелови или бензинови. Те могат да бъдат преносими, да са с рамкова конструкция, генератори за вграждане и други. Те се различават и по теглото си.

Когато избирате генератор, на първо място, определете къде ще го използвате. Трябва да обърнете внимание на мощността. От нея зависи колко и какви електроуреди може да се захранват. Важно е и какъв е разходът на гориво. Добре е генераторът да има режим на автоматично регулиране на оборотите на двигателя в зависимост от натоварването, стабилизирането на напрежението. От значение е и нивото на шум.

По-леки и удобни за пренасяне са бензиновите генератори. Те се препоръчват за резервен източник на електричество, а и за използване на къмпинг. Дизеловите генератори са предпочитани, в случай че генераторът се използва за основен източник на електричество.

Препоръчително е да избирате утвърдени и популярни марки. Някои от тях са Honda, Hitachi, Briggs & Stratton. Поинтересувайте се от гаранционните условия, сертификати за качество и подробните технически характеристики.

Откъде да купим генератор за ток?

Ще намерите различни видове генератори в Бриколаж, Багира, Баумакс, Баухаус, Практиер, Практис и други. Разгледайте актуалните промоционални оферти за генератори за ток в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия генератор, който да отговаря на изискванията и нуждите Ви, и да го закупите на изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!