Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Гофрети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гофрети

След палачинките, гофретите са едни от най-популярните тестени изделия, които са предпочитани за закуска или похапване през деня. За разлика от тънките или дебели гладки палачинки, гофретите се отличават с характерната си вълнообразна повърхност.

Какво представляват гофретите?

Първата записана рецепта за гофрети е датирана от XIV в., като в към съставките е включено и вино. В рецепта от началото на XVI в. за първи път е включена захар, а подправките се прибавят директно в тестото.

Основните съставки, от които се  приготвят гофретите са брашно, яйца, масло, прясно или кисело мляко, мая. В зависимост от рецептата се прибавят и различни количества захар и сол, както и допълнителни подправки като ванилия, канела.

Най-важната част от приготвянето на гофретите е изпичането на тестото. То се изсипва в специален уред – гофретник, на който се дължи и специфичният вид на гофретите. Готовите гофрети могат да се гарнират с мед, кленов сироп, сладко, течен шоколад, плодове, ядки и други. Гофретите могат да са и със солена плънка, която зависи от личните предпочитания и вкусове.

Ако се чудите каква рецепта да изберете, може да купите готова смес за гофрети. В нея са включени необходимите сухи съставки, които се разтварят с мляко или вода. Ако не искате да губите време в бъркане и печене на гофретите, може да закупите готови. В магазините се предлагат както готови гофрети, така и гофрети с различни пълнежи.

Откъде да купим гофрети?

В магазините за хранителни стоки ще намерите както смеси за гофрети, така и готови опаковани гофрети. Разгледайте актуалните брошури на магазините и изберете желания хранителен продукт на атрактивна цена.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Гофрети на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!