Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Градинско осветление Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 13

    Открихме: градинско осветление

    Топ Шоп България брошура до 28.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Градинско осветление

Слънчевите и топли дни са чудесни за почивка и отмора сред зеленината и цветята на нашата градина. Същото важи и за спокойните летни вечери, през които може да се съберем със семейството и приятелите. За да се чувстваме комфортно и удобно, дори и през тъмните часове на денонощието, е добре да изберем подходящо градинско осветление.

Какви видове градински осветителни тела има?

Напоследък все по-голяма популярност набират соларните осветителни лампи. Те се захранват от слънчева енергия. Те са предпочитани, тъй като са енергийно независими и могат да се поставят навсякъде в градината. Най-често се използват за осветяване на алеи и пътеки.

При електрическите осветителни тела има по-голямо разнообразие. Може да намерите различни стилове, размери и цветове на лампи, с формата на фенери, аплици, висящи или стоящи – в зависимост от мястото, на което искате да ги поставите. Обикновено те се предлагат с енергоспестяващи крушки. Може да изберете и прожектори, които могат да бъдат и със сензор за движение. Те са практични, тъй като осветяват пространството само при наличие на движение.

Какво градинско осветление да изберем?

На първо място – определете предназначението и разположението на осветителните тела, дали искаме осветлението на откритото пространство да е по-силно или търсим по-скоро атрактивните дизайни. В този ред на мисли, трябва да си отговорим и на въпроса – какъв стил ще се впише в пространството, мебелите и декорацията. В зависимост от размерите, модела и материалите на изработка осветителните тела се предлагат в широк ценови диапазон. Може да намерите соларни и електрически лампи до 50 лв., както и за няколкостотин лева.

Откъде да купим градинско осветление?

Може да намерите богат асортимент от осветителни тела в Пркатикер, Практис, Бриколаж, Баумакс, Баухаус и други магазини за обзавеждане. Най-изгодните цени и промоционални предложения ще откриете в актуалните им брошури, които може да разгледате в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!