Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Грейпфрут Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Грейпфрут

Здравните специалисти съветват да се откажем от вредните навици да ядем голямо количество тесто, захарни изделия и бърза храна и да наблегнем на витамините и течностите. Един фреш за закуска е перфектният старт на новия работен ден. Фруктозата и свежестта на грейпфрута ще Ви заредят позитивно, а и няма да се отразят зле на телосложението Ви.

Какво трябва да знам за този плод? Защо е полезен?

Дървото на грейпфрута израства до около 5-6 метра, но старите дървета могат да достигнат и до 15 метра. Интересното за него е, че има тъмнозелени листа и цъфти в бял цвят. Според предположения растението е резултат от естествено кръстосване на помело и портокал. Плодовете средно тежат по 300-500 грама, но има и такива с гигантски размери.Кората на грейпфрутите е много цена, от нея се отделят етерични масла, които имат голямо приложение в козметиката.Вътрешността е сочна и ароматна, а плодът има кисело-сладък вкус с горчиви нотки. Препоръчително е да консумираме често от грейпфрут, защото плодовете му съдържат много витамини, минерали, антиоксиданти и имат лечебни свойства – възпрепятстват развитието на ракови и сърдечно-съдови заболявания и засилват имунната система. Когато избирате грейпфрут, винаги се старайте да купите плодове с тънки кори – има много жилави от тях, които трудно се белят. Грейпфрутът е много използван за направата на фрешове и натурални сокове, а комбинацията му с портокал или лимон е много вкусна и полезна.

Откъде да си купя грейпфрут?

Разходете се в магазините на ”BILLA”,  „Фантастико“, „Kaufland”, “Lidl”, “Carrefour”, “Roda” и др., за да си купите от полезните плодове. Преди това проверете чрез брошурите на нашия сайт къде се предлагат най-изгодните намаления на пазара.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!