Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Дамски обувки Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 15

    Открихме: дамски обувки

    Топ Шоп България брошура до 28.02.2018
  • стр: 1

    Открихме: дамски обувки

    Немски Център брошура до 25.02.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дамски обувки

Когато става въпрос за обувки, определено дамите са по-облагодетелствани. Разнообразието от дамски обувки е толкова голямо, че магазините за обувки често приличат на големи изложбени зали. За да се чувстваме комфортно, изборът на подходящи обувки е от изключително значение.

Как да изберем подходящите обувки?

Разбира се, изборът на обувки зависи от повода и тяхното предназначение. Това до голяма степен определя дали обувките ще бъдат с ниска подметка, или пък ще бъдат на ток или платформа.

Съветваме Ви да не купувате обувки без да ги пробвате или да пробвате само едната. В повечето случаи двата крака се различават, а и обикновено едната обувка от чифта може да е по-отпусната, ако е пробвана. Винаги избирайте точния размер.

При обувките на висок ток, от значение е самата височина на тока и извивката. Ако изберете прекалено високи токчета има голям риск краката да се подуят и да Ви заболят. При високия ток, натискът пада върху пръстите и възглавничките на краката. Това може да доведе до изкривявания и трайни здравословни проблеми. Ако извивката на обувката не пасва на стъпалото може да получите схващания и напрежение. Същото се отнася и за прекалено тесните обувки, особено тези с заострен връх. Поради всичко това се препоръчват обувките с ток и платформа. Платформата автоматично отнема от височината на тока, като не натоварва краката толкова.

Материалите, от които са произведени обувките също са от значение. Едни от най-предпочитаните са обувките от естествена, тъй като не пропускат влага, прилепват по крака, като не го изпотяват.

В магазините ще намерите обувки в широк ценови диапазон, като не винаги цената определя качеството. Затова проверявайте внимателно означенията на използваните материали.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!