Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Детска каша Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 6

    Открихме: детска каша

    Хит Хипермаркет брошура до 24.09.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 112 магазина
Виж всички магазини

Информация за Детска каша

Храненето на детето е от изключителна важност, за да бъде то здраво и да се развива пълноценно. Детските каши са важен преход от кърмата към обикновената храна и са основен елемент в захранването на бебето.

Кога и какви каши да даваме на детето?

Зеленчуковите пюрета са чудесен избор за захранването на бебето. Може да започнете да ги давате на детето след четвъртия месец или след 17-тата седмица. След тях в менюто могат да се включат млечните каши. Те са богати на въглехидрати и затова не трябва да се дават в големи количества и прекалено често. Кашите на зърнена основа не трябва да съдържат глутен, а зърнените продукти с глутен се препоръчват след 6-ия месец. Постепенно кашите се обогатяват с различни плодове, зеленчуци и месо.

След 10-ия месец се предлагат и специални каши, които са обогатени с витамини. Те са на основата на пшеничен, овесен, царевичен и оризов грис с парченца плодове и ядки. Кашите с цитрусови плодове, мед, ядки, шоколад се препоръчват след 10 – 12-тия месец. С навършването на годинка, към кашите могат да се прибавят млечни продукти, жълтък и т.н.

Откъде да купим детски каши?

В магазините за хранителни стоки и детски продукти ще намерите разнообразие от детски храни – на прах или консервирани в бурканчета. Те не трябва да имат консерванти, подсладители и изкуствени оцветители, както и да са съобразени със съответната възраст на детето. Затова четете внимателно етикетите и съдържанието, както и следете за срока на годност. Може да откриете най-добрите цени за детски каши в актуалните брошури на магазините, които съдържат промоционални предложения.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!