Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Детско пюре Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Детско пюре

Храната на детето в първите месеци от неговия живот е от огромно значение за правилното му развитие. Ето защо е важно то да получава необходимите му хранителни вещества в съответните количества. Детските пюрета могат да съдържат разнообрази хранителни продукти, които се обработват и смесват, за да се получи гъстата течност, която наричаме пюре. Най-често те са зеленчукови, месни, плодови и десертни. Важно е детските храни да отговарят на законовите изисквания, поставени в редица наредби.

Кога да започнем да храним децата с пюрета?

Според специалистите детето може да започне да се храни с детски пюрета между 4-6 месец. Хубаво е в началото, когато тепърва започвате да храните бебето си с пюре, да му давате малко количество, за да свикне с новата храна. Най-добре е това да става сутрин, защото по този начин може по-лесно да се наблюдава дали детето проявява алергична реакция към определен тип храни. В началото е добре да смесвате храненето с пюре с млечното, за да може детето да се адаптира по-бързо. Около четвъртия месец можете да започнете да давате на Вашето бебе зеленчукови пюрета (от моркови, карфиол, картофи, броколи), плодови (от ябълка, круша, банан), зеленчуково-плодови. Между 5- 6 месец хранителният прием на детето може да започне да се обогатява с приемането на пюрета на месна основа. Те могат да бъдат направени от пилешко, пуешко. Пюретата от телешко и риба е добре да се дават на детето след 6-тия месец. 

На кои производители на пюрета да се доверим?

На пазара можем да открием богато многообразие от хранителни продукти за деца. Важно е те да бъдат качествени и без консерванти. Не правете компромис при избора на детски пюрета, а избирахте такива с доказано качество. Сред лидерите в производство на детски пюрета са Нестле, Хип, Ганчев, Офко, Ам-ам, Бебевита и други.

Откъде да купим детско пюре?

Изборът на детско пюре може да се окаже труден, поради голямото многообразие на пазара. За да Ви улесним, създадохме дигитален каталог с най-актуалните предложения на редица търговски вериги, сред които Т Маркет, Фантастико , Кауфланд и dm. Направете най-добрият избор сега.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!