Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Димер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 18

    Открихме: димер, механизъм

    Практикер брошура до 08.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Димер

С възможността да регулираме осветлението в дома си може да спестим електроенергия, да направим помещението по-приятно или да постигнем желания визуален ефект. Един от най-разпространените и лесни начини за това е с използването на димери.

Какво трябва да знаем за димерите?

На пазара ще намерите голямо разнообразие от димери, които се различават както по конструкцията, така и по предназначението им. Едни от най-използваните и предпочитани димери са тези, които се монтират на мястото на стандартния ключ за осветлението, като го заместват изцяло. Обикновено те се използват за управление на цялото осветително тяло, без значение дали е с една лампа, или има няколко.

Често срещана комбинация е и използването на димер паралелно с девиаторен ключ, като се продават цялостни панели. Могат да се монтират и двойни димери, с които да се регулират независимо различни осветителни тела, отделни лампи. Има димери, които позволяват настройването на дадено време за осветлението. Тези димери разполагат с таймер, като след изтичането на зададеното време, осветлението се изключва.

В магазините ще намерите и сензорни димери. Те работят чрез докосване или чрез задържане на пръста за няколко секунди пред сензора. За LED ленти и димиращи се лунички най-често се използват димери с дистанционно управление.

Откъде да купим димери?

Освен в специализираните магазини за електроматериали и/или осветление, ще намерите различни видове димери в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Аико и други. Разгледайте актуалните брошури на магазините в Broshura.bg. Така ще може да се запознаете с промоционалните оферти и атрактивни отстъпки от цените на избрани стоки. Възползвайте се от изгодните намаления и закупете желания димер на разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!