Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Душ панел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Душ панел

Хидромасажът е не само релаксиращ, но и много полезен за здравето ни. В днешно време, можем да се насладим на отпускащия хидромасаж в домашни условия. В магазините се предлагат душ-кабини с вградени хидромасажни системи, но те се отличават с доста висока цена, която не всеки може да си позволи. Добра алтернатива са хидромасажните панели.

Какво представлява хидромасажния панел и какви видове има?

Хидромасажният панел или душ панелът се състои от душ и дюзи за водни струи. Обикновено панелът заема мястото колкото обикновен душ, но определено е за предпочитане. В основният панел са вградени стационарният душ и/или подвижен душ, смесител или термостат за водата.

Панелите могат да бъдат с различни екстри, което се отразява и на цената – огледало, етажерки, телефон, радио. Може да намерите хидромасажни панели за различен начин на монтаж – за права стена, ъглов или универсален. Те могат да се управляват ръчно или електронно. Панелите могат да бъдат с 2 или повече дюзи, които могат да подават водната струя по различен начин.

Какъв душ панел да изберем и откъде да го купим?

При избор на душ панел се съобразете с мястото, на което ще бъде монтиран. Много модерни са панелите със стационарен душ тип пита. Цената се определя както от броя на дюзите и екстрите, така и от материала на панела. Акрилът е най-разпространен, а на второ място е алуминият. Алуминиевите панели са малко по-скъпи, но е по-траен и издръжлив.

В Практикер, Бриколаж, Практис, Икеа и останалите магазините за обзавеждане на банята, може да намерите широка гама от душ панели. Те са в различни ценови класове и с разнообразие от екстри. Най-изгодната цена ще откриете в актуалните промоционални брошури на магазините.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!