Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Дъска Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дъска

Дървото придава несравним уют и топла атмосфера в едно помещение. Дървеният материал намира и широко приложение в строителството. Различните дървени дъски, разнообразието от размери и видът на дървесината, дават възможност да изберете материалите, от които имате нужда.

Какви дървени дъски има?

Най-разпространените дървени дъски са от иглолистна дървесина – те могат да бъдат от бял или черен бор, смърч, ела. Разбира се, може да откриете и дъбови, чамови и други видове дъски. Дъските могат да се използват както за направата на плотове, маси и други мебели, така и за настилка.

В магазините ще намерите кофражни дъски, които се използват най-вече при кофражни дейности и грубо строителство. Въпреки това може да намерят приложение и в ремонтни  и довършителни работи. При тях също има различни размери. За завършване на покривни конструкции, обикновено се използват челните дъски. Те могат да бъдат с различни шарки, като най-често също са от иглолистна дървесина.

Когато използвате естествена дървесина, задължително трябва да я обработите с подходящите препарати. С тяхна помощ ще предпазите дървото от влага и нараняване, което ще увеличи издръжливостта му. Предимство на естественото дърво е възможността за лесна обработка и обновяване.

Откъде да купим дъски?

Освен в специализираните търговски обекти за дървени материали, ще намерите разнообразие от дървени дъски в големите магазини за строителни материали като Багира, Бриколаж, Баумакс, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте промоционалните оферти за дъски в Broshura.bg, които предлагат различните магазини. Така ще може да откриете най-подходящия дървен материал, от който имате нужда, и да изберете най-изгодната цена, на която да го закупите.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!