Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Дъска за рязане Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дъска за рязане

В една кухня задължително трябва да има дъска за рязане. Именно върху плоската повърхност се извършва процедурата по приготвянето на хранителните продукти за термична обработка или пък за дирректна консумация. Дъската за рязане може да бъде изработена от различни материали.

Какви дъски за рязане можем да срещнем?

Най-често можем да си купим дървени дъски за рязане, като формата може да бъде както правоъгълна със заоблени краища, така и кръгла в зависимост от нуждите. Кръглите дъски са перфектни за разрязане на пици, като има конкретни модели, които да специално пригодени за целта. Дъските за рязане могат да имат дръжки, а могат да бъдат и без. Освен това можем да срещнем и силиконови дъски, пластамосиви също.

Какви са предимствата на кухненската дъска?

Издръжливата повърхност на дъската за рязане ни предлага удобно пространство, върху което да разрежем каквото пожелаем. Ако се опитваме да режем конкретен продукт върху кухненския плот или директно в чинията, знаем че ефектът ще бъде фатален и следите няма да могат да се заличат. На помощ тук ни идват именно дъските за рязане. Можем да ги купим и в комплект с ножове, като има и различни дъски в зависимост от големината и функциите, които изпълняват.

Магазини, в които ще откриете дъски за рязане

Зарадвайте кухнята си още сега като си купите нова дъска за рязане. За да Ви улесним, сме селектирали най-изгодните предложения на редица търговски вериги, сред които Пени, Метро, Айко, JYSK и така нататък. Разгледайте дигиталния каталог в нашия сайт и купете дъска за рязане без да губите време.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!