Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Дюбел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Дюбел

Различните повърхности са наложили производството и на различни дюбели. Те се различават както по начина на монтаж, така и по предназначението им, което определя и тяхната форма, товароносимостта им и други.

Какви дюбели има?

Стандартните дюбели се използват при всички строителни материали, както и за етажерки, лампи и други по-леки материали. За врати и прозорци са препоръчвани металните дюбели. При плътни материали се предпочитат универсалните и разтварящи се дюбели, които намират приложение и при материали с кухини.

Дюбелите за рамкови конструкции са предназначени за долни дървени конструкции. При неплътни конструкции, специалистите препоръчват дюбели, които имат повече разширения. За разлика от стандартните дюбели, дюбелите за порест бетон са с няколко пъти по-висока товароносимост.

На пазара ще откриете и дюбели за големи натоварвания, дюбели за плоскости, дюбели за основа с кухини и други.

Дюбелите могат да се монтират по няколко начина. Единият е от разстояние. При него, тялото трябва да се монтира, като е необходимо използването на метална скоба с метрична резба и контрагайка.

Друг вариант е дюбелът да се съедини с повърхността, като дупката за монтиране в предмета,който трябва да бъде закрепен за стената, е по-малка от дупката на повърхността.

Ако се налага поставянето на няколко дюбела на материала, който трябва да се закрепи, се препоръчва монтажът с внедряване. Дюбелът се поставя през материала за монтиране в дупката в стената, като дупката в материала се използва за шаблон за тази в стената.

Откъде да купим дюбели?

Най-голям избор от дюбели ще намерите в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Баумакс, Алати, Баухаус, Чечосан, Багира, Практис и т.н. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите необходимите Ви строителни материали.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!