Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Електрожен Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 21

    Открихме: инверторен електрожен

    Практикер брошура до 08.03.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Електрожен

Една от най-често използваните машини, използвана за електродъговото заваряване на различни метални елементи, е електроженът. В днешно време има голямо разнообразие от електрожени, които се различават по силата на заваръчния ток, по напрежението и други характеристики.

Какво трябва да знаем за електрожените?

В днешно време най-използваните и разпространени електрожени за инверторните. Те се отличават с ниско тегло, което ги прави лесни за пренасяне, и високо качество на заварката както при елементи от черни метали, така и при тези от цветни метали. Предимство на инверторните електрожени пред старите машини е, че те не работят с променлив ток, а използват прав ток.

Когато купувате електрожен, задължително обърнете внимание на диаметъра на електродите. От диаметъра на електродите зависи за каква дебелина на  детайлите са предназначени. Например – електроди с диаметър 4-5 мм са подходящи за заваряване на елементи с  дебелина 6-12 мм. Повечето инверторни електрожени имат възможност за регулиране на  силата на заваръчния ток. При някои модели заваръчният ток може да се намали до 5А и да се увеличи до 200А. Изборът на силата на заваръчния ток се определя от диаметъра на електродите. Много често електроженът има и защита против залепване на електрода.

Популярни марки на електрожени са Raider, DWT, Kemppi, Einhell и други.

Откъде да купим електрожен?

Най-голям избор от електрожени ще намерите в големите магазини за строителни материали и инструменти – Багира, Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Мал Мук и т.н. За да изберете най-подходящия електрожен, разгледайте промоционалните оферти, които предлагат магазините, в Broshura.bg. Така ще може да се запознаете със спецификациите на машината, а и да откриете най-изгодната цена, на която да я закупите.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!