Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Естествена кожа Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 37

    Открихме: естествена кожа,

    Кауфланд брошура до 28.01.2018
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 114 магазина
Виж всички магазини

Информация за Естествена кожа

Естествената кожа е един от най-предпочитаните материали за тапицерия на мебели за дома, офис столове, автомобилните седалки и т.н. Не трябва да забравяме и приложението й в обувното производство и производството на дрехи. Избирайки естествената кожа, трябва да полагаме и специални грижи за нея.

Какво трябва да знаем за естествената кожа?

Мебелите от естествена кожа винаги са били символ на лукс и стил, причина за това е както красивият им вид, така и високите цени, на които се продават. Цената на кожените мебели се определя от качеството на самата кожа, както и от нейния вид. Трябва да се отбележи, че мебелите от естествена кожа могат да имат различия в релефа, което е породено от факта,че са използвани парчета с различна структура.

За да се радвате дълго време на мекотата и комфорта на естествената кожа, тя има нужда от поддръжка. Важно е редовно да почиствате повърхността от прах и други замърсявания, като в ежедневието може да използвате суха кърпа. Винаги използвайте специалните почистващи препарати, предназначени за естествена кожа. Освен за почистване, те служат и за поддържане на еластичността и мекотата на кожата.

Освен почистването и грижата за материала, трябва да съобразите мястото, на което ще разположите мебелите. Те не трябва да се поставят в близост от източници на топлина, като не се препоръчва и излагането им на пряка слънчева светлина. Трябва да внимавате и ако имате домашни любимци, които могат да надраскат и увредят кожата.

В Broshura.bg може да откриете промоционални оферти на различни мебели и други изделия от естествена кожа, които предлагат магазините. Както отбелязахме, цените на естествената кожа са високи, затова се възползвайте от намаленията и закупете желаното изделие на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!