Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Етикети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Етикети

От различните видове етикети, които съдържат кратки данни, може да получим информация за даден продукт, стока или предмет. Етикетите се различават по предназначение, което определя и разликите в оформлението им.

Какви етикети има?

Едни от най-разпространените етикети са т. нар. „ученически”. Те са предназначени за залепяне върху тетрадки, учебници и подвързии. Най-често те са самозалепващи се, но се предлагат и етикети без лепилен слой. Обикновено се продават на листове с различен брой етикети. При тези етикети има огромно разнообразие от цветове, форми и размери. Затова оставете Вашия ученик да направи избора им.

Другите популярни етикети са тези, които се използват в търговските обекти. С най-просто оформление са етикетите за цени за ръчно надписване. Те могат да бъдат с различни цветове и размери, като най-предпочитаните са самозалепващите се, които също се продават на листове. Ще намерите и самозалепващи се етикети на ролка. Те могат да имат и напечатани указателно съдържание – артикул, състав, произход и т.н. Популярни етикети, които не се залепят за продукта, са картонени и указващи само цената за брой, например. На пазара ще намерите и практични устройства за етикети – апликатори, пистолети за отпечатване и разлепване на самозалепващите се етикет и други.

Откъде да купим етикети?

Може да намерите различни видове етикети както в книжарниците, така и в магазините за офис консумативи и големите супермаркети, в които се продават и канцеларски материали. Разгледайте техните актуални промоционални оферти в Broshura.bg. Така ще може да закупите етикетите, от които имате нужда, а и желаното количество, на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!