Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Завеса за баня Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Завеса за баня

Завесата за баня представлява парче плат, което ни осигурява така необходимото уединение в една от най-важните стаи във всеки дом – банята. Освен, че се грижат за нашия личен комфорт, завесите се слагат около душа, за да не се мокри останалата част на помещението. В банята релаксираме, така че правилният избор на завеса е много важен. Различните дизайни придават ефектен завършек на всяка една баня.

Какви завеси на баня можем да срещнем на пазара?

На пазара можем да срещнем завеси за баня в различни размери, в разнообразни цветове и дизайни. За завесата е важен и нейният състав. Съществуват два вида завеси за баня според материала, от който са изработени - ПВЦ завеса и текстилна завеса. Първият вид завеса е сравнително тънка, а почистването й не отнема много усилия и време. Единственото, което трябва да направите за целта е да я накиснете в топла вода и прах за пране. След това завесата се оставя да изсъхне, но за да не се измачка, най-добре е да я окачите на мястото й. Това важи за всички видове завеси независимо от материала, от който за изработени. ПВЦ завесата е подходяща за хора с по-органичен бюджет. Текстилна завеса от своя страна е по-плътна, а за да я изперем, можем да използваме пералната машина. Този вид завеса е по-подходящ за продължителна употреба.

Как да разберем кога трябва да сменим завесите за баня в дома си?

Да се поддържа банята чиста и подредена не е важно само от гледна точка на здравето, но също така и на безопасността. Множество бактерии могат да живеят във Вашата завеса, ако не я сменяте редовно. За съществуването на тези микроорганизми са виновни влагата и близостта на завесата до не дотам чисти повърхности. Без значение каква завеса сте избрали за Вашата баня, веднага щом видите петна върху нея трябва да я смените.

Откъде да купя завеса за баня?

Ако сте решили да сменяте завесата във Вашата баня, можете да разгледате брошурата в нашия сайт. Там се подбрали най-изгодните оферти на търговските вериги BauMax, MasterHaus, Чечосан, JYSK. Направете своя избор сега и превърнете банята си във Вашата любима стая.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!