Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Завивка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 10 от 10 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 123 магазина
Виж всички магазини

Информация за Завивка

Когато е хладно в стаята или просто искате да се сгушите уютно в леглото или на дивана, завивките вършат чудесна работа. Особено обичани са т.нар. олекотени завивки – много по-меки и удобни от одеялата, а вече се предлагат почти във всички магазини, с различен пълнеж и дебелина и разнообразни разцветки.

Какви завивки има? Каква да избера?

Някои олекотени завивки се пълнят с пера и естествен пух. Леките влакънца на пуха осигуряват въздушно пространство, където въздухът се задържа, а така съдържа и топлината,а после лесно възвръща формата си след компресия. Имайте предвид, че пухът е по-скъп от перата, особено гъшият, защото се счита за изключително луксозен. Естественият пълнеж от пера или пух е за предпочитане през синтетичния заради способността да позволява на влагата да се изпарява. Съществуват и хипоалергични пухени олекотени завивки, които са внимателно обработени, за да е избегнат евентуални алергични реакции. Пълнежът от вълна също е популярен, особено през зимните месеци. Цените на олекотените завивки от този вид са сравними с тези на завивките, изпълнени с пух. Ако не разполагате с много голям бюджет за покупка на завивка, можете да си изберете такава, която е със синтетичен пълнеж. Те са доста по-евтини от другите видове и са подходящи, ако имате алергия към перата например. Ако търсите завивка за топлите месеци, се продават одеяла, които са изключително тънки, без пълнеж, подходящи за завиване през пролетта и есента.

Какви цени да очаквам?

Най-тънките одеяла и олекотените завивки със синтетичен материал струват около 10-20 лева, а тези с гъши пух – между 200 и 400 лева.

Откъде да си купя завивка?

Завивки можете да си изберете от магазините на „Aiko”, “IKEA”, „Метро“, „Jumbo”, “Jysk” и др. Преди това проверете къде се предлагат продукти на промоция – следете редовно брошурите на нашия сайт, за да сте добре информирани.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Завивка на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!