Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Замазка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 119 магазина
Виж всички магазини

Информация за Замазка

По време на ремонти или освежаване на дома или при строителство на нови сгради замазките са изключително важен материал, тъй като благодарение на тях се допринася за изграждането на равна и здрава основа на подовото покритие. Те изравняват и защитават сградите и допринасят за добрия им външен вид. Има много видове замазки, които са различни спрямо спецификата на сградите, за които са предназначени.

Какви видове замазки има? Каква да изберем?

Най-разпространените видове замазки са: циментова със състав от пясък, чакъл и вода, гипсова замазка, магнезиева която се използва за промишлени помещения, асфалтова замазка, подходяща за гредоред и армирана с топлоизолация.  Циментовата замазка е най-разпространената. Приготвя се от вода, чакъл и цимент. Към тази група влизат и т.нар. бързи замазки, при които наличната вода се свързва за няколко секунди по химически път. Магнезиевата замазка се поставя в помещения, където няма да се поставя подова настилка, а замазката ще играе тази роля. Асфалтовата замазка е единствената, която се приготвя без вода. Именно заради това свое качество тя е подходяща за поставяне върху гредоред  и се използва при саниране на по-стари сгради. Когато избирате замазка, старайте се да я съобразите с помещението и сградата, за която Ви е нужна.

Откъде да купя замазка? Как мога да спестя пари, когато пазарувам?

В „Багира“, „Praktiker”, “Baumax”, “Bauhaus” и др. можете да купите замазки на изгодни цени. Преди това Ви съветваме да се запознаете със съдържанието на сайта ни и брошурите на него, за да знаете къде са най-големите оферти.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!