Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Играчка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 115 магазина
Виж всички магазини

Информация за Играчка

Няма нищо по-хубаво от това да зарадваме едно дете с подарък, независимо дали има конкретен повод. А какъв по-добър подарък за детето от играчка. На пазара има толкова голямо разнообразие от стоки и продукти за забавление на деца, че често изборът може да е по-скоро труден, отколкото улеснен.

На какво да обърнем внимание при купуване на играчка?

Когато избирате играчка, на първо място, се съобразете с интересите на детето и с неговата възраст. В магазините се предлага наистина огромен избор от играчки. Обикновено върху опаковките на различните стоки е указана препоръчителната възраст, за която е предназначена дадена играчка. При боядисаните играчки, боята не трябва да се лющи, защото частиците могат да се погълнат. Играчките трябва да отговарят на изискванията за безопасност, което най-често е указано със стикер, трябва да има указания на български език, инструкции за употреба и предупредителни текстове.

Какви играчки да изберем?

За бебета са подходящи различните дрънкалки, залъгалки, гумени играчки, издаващи различни звуци и светещи в различни цветове.

За деца между 1 и 2 годинки са подходящи различни играчки, които могат да се търкалят, бутат или редят – пирамиди, елементи, които се поставят в различни форми. Чрез тях се развиват уменията с ръцете.

От 2 до 5-годишните деца биха се зарадвали както на играчки, които могат да носят със себе си – кукли, плюшени мечета и т.н., така и на ролевите игри, които имитират ежедневните дейности – строителни инструменти, готварски печки, прахосмукачки.

Пъзелите и конструкторите също представляват интерес. За по-малки деца те са с по-големи част и опростени форми. Чудесен избор са и различните книжки с приказки, за оцветяване, с лепенки и т.н. За по-големи деца може да изберете тротинетка, колело и други.

В Broshura.bg ще откриете промоционалните оферти и специални предложения на магазините, които продават играчки. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящата играчка на достъпна и разумна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!