Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Интимен гел Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 121 магазина
Виж всички магазини

Информация за Интимен гел

Красотата е цел на всяка жена, но тя е безполезна, ако здравето е нестабилно. За да изглеждаме и да се чувстваме добре, трябва да се грижим както за външния си вид, така и за организма си. Жените сменят често парфюми, лосиони за тяло, гримове и всякакви аксесоари, а към интимната си хигиена понякога са твърде небрежни. Използването на интимен гел по време на баня е необходимо условие, ако искаме да се чувстваме добре и да избегнем риска от инфекции.

Защо трябва да използваме интимен гел? Какви цени да очаквам?

По време на душ много от нас освежават тялото си с душ гел или течен сапун. Тази козметика обаче е неподходяща за интимните части, тъй като чрез нея се нарушава естественото равнище на Ph и това е предпоставка за развитие на микроорганизми и впоследствие гъбички. Употребата на интимен гел предпазва от подобни инфекции, а в същото време освежава тялото и го почиства добре. Продават се интимни гелове с лек аромат, както и такива, които са натурални. Препоръчително е да използвате интимен гел, който съдържа млечна киселина и лактобактерии, защото това са някои от съставките във влагалищната среда. Важно е да не прекалявате с количеството гел, по време на къпане може да сложите количество колкото грахово зърно, това е достатъчно, за да освежи и почисти кожата ви. Ако кожата Ви е твърде чувствителна и се съмнявате дали интимните гелове в магазините са подходящи за нея, можете да си купите медицински продукт от аптеката. Цените на интимните гелове варират между 3 и 13 лева според разфасовката и марката на продукта.

Откъде да си купя интимен гел?

Продукти за интимната Ви хигиена можете да купите от аптеките, някои от големите вериги магазини като „BILLA”, “Фантастико“, „Carrefour”, “Kaufland” и др. или да си поръчате от каталозите на “Oriflame” и “Avon”. Винаги се консултирайте с информацията на нашия сайт, за да знаете в кои магазини се предлагат изгодни продукти на промоция.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!