Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Канелка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Канелка

Какво представлява канелката?

Различните канелки се различават по материалите, от които са произведени, което определя и тяхното предназначение. Въпреки това канелките имат идентична форма, като представляват накрайник, който има един чучур и една дръжка.

Обикновено канелките се монтират на външни чешми, от които тече само студена вода, тъй като устройството на канелката няма смесители. Тя може да е изработена от месинг, да е хромирана или никелирана. Най-често дръжката е поставена от горната страна на канелката, като тя може да е Т-образна, да е под формата на ръчка, да е сферична и други. Срещат се и канелки с дръжка под чучура, който е извит и наподобява този на традиционната чешма. В магазините ще намерите различни модели канелки, които могат да се продават и с щуцер.

За бъчви и бурета се използват дървените канелки. Те са със сходно устройство, но при тях чучурът е прав, а не извит, дръжката преминава през чучура. На пазара ще намерите и пластмасови канелки, които са предназначени за бидони или други пластмасови туби. Канелките се използват и за диспенсърите за вода.

Може да намерите канелки, които са обозначени с различни цветове – червен или син. Това е улеснение при разпознаването на топлата или студена вода, като най-често се прилага при диспенсърите за вода.

Откъде да купим канелка?

Различни видове канелки ще намерите в големите строителни магазини, обикновено при В и К – Бриколаж, Практикер, Баумакс, Практис и т.н. Разгледайте актуалните оферти за канелки на магазините. Така ще може да изберете и закупите желаната и най-подходяща канелка на разумна и достъпна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!