Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Картина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Картина

Изкуството не Ви е чуждо и обичате да съзерцавате майсторското произведение на някой художник? Или пък отивате на рожден ден на човек, който е творчески настроен и ценител на красивото. Със сигурност би оценил един подарък, рожба на естетическото чувство. Картината е страхотно попълнение за всеки дом и един от най-идейните и хубави подаръци.

Каква картина да подаря? Какви цени да очаквам?

Ако човекът, на когото подарявате картина, Ви е близък, ще знаете какво би му харесало. Изборът е огромен. Сред най-купуваните картини са пейзажите, образите на известни личности, лидери или духовни водачи, както и абстрактните платна. Ако избирате подарък за някого, проучете кой е любимият му художник и вземете негова неизвестна картина, за да зарадвате реципиента. Бъдете оригинални, опитайте се да отгатнете какво харесва човека, за когото е картината. Ако е любител на природата и пътуванията, по-добре му изберете хубав пейзаж. Ако обича поезията или философията, намерете му картина, която е нестандартна, има силен емоционален заряд или символно значение. Все по-предпочитана идея за картина е рисуването на портрет на този, за когото е предназначен. Имайки предвид развитието на социалните мрежи няма да Ви бъде трудно да изтеглите най-красивата снимка на Вашите приятели и да я дадете на художник, за да им нарисува портрет. Изборът от картини и на пазара е толкова голям, че ако прекарате повече време в размисъл и разглеждане, ще откриете най-добрия подарък. Ако търсите картината за своя дом, то изборът Ви е по-лесен. Съобразете я с интериора, личния си вкус и цветовете, които преобладават в оборудването Ви.

Откъде да си купя картина?

Най-добре е да посетите ателиетата на художниците, чието творчество харесвате. Ако искате да купите картина от някой магазин, може да видите наличните в „Como”, “Aiko” и др. Преди да направите финалния си избор, разгледайте брошурите на нашия сайт, спестете време и пари.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!