Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Кит Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 118 магазина
Виж всички магазини

Информация за Кит

Китосването е един от начините да възстановим и обновим различни повърхности. За тази цел ще ни е необходим и подходящ кит. На пазара ще намерите голямо разнообразие от китове – от различни производител, с различни предназначение и т.н.

Какво трябва да знаем за кита?

Изборът на кита, на първо място, зависи от вида на повърхностите, които искаме да обработваме. Ще намерите китове за дърво, продукти за дърво и метал, за метални, дървени и полиестерни повърхности, само за пластмаса, кит за мрамор, стъклопластов кит.

Китът е продукт, който се отличава с бързо изсъхване, като се образува твърд и устойчив слой върху обработената повърхност. В зависимост от продукта, кита може да се шкури след изсъхване, като образува гладка повърхност без пори.

Както отбелязахме, разнообразието от китове е голямо. Въпреки това едни от най-използваните китове са полиестерните. Те изсъхват бързо, като се нанасят на тънки слоеве. Може да намерите и универсални китове на акрилна основа. Те могат да се използват при изглаждането на метални, дървени, гипсови и други повърхности, върху които ще се нанасят алкидни, акрилни, маслени бои и лакове.

Китовете имат и различни цветове, които да съобразим с цвета на повърхността, особено ако няма да има последващо боядисване, което е характерно най-вече при възстановяването на дървените мебели и изделия.

Откъде да купим кит?

Най-голям избор от китове ще намерите в магазините за строителни материали – Багира, Бриколаж, Алати, Практикер, Практис, Баумакс, Чечосан, Мал Мук и т.н. Разгледайте техните промоционални брошури. Възползвайте се от атрактивните намаления и закупете най-подходящия кит, който да съответства на повърхностите, които ще обработвате, на изгодна цена.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!