Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Клещи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 124 магазина
Виж всички магазини

Информация за Клещи

Във всеки дом трябва да има основни инструменти, дори и да не сме майстори, с които да поправим или изрежем някоя вещ. Един от тези инструменти са клещите. Въпреки разнообразието от видове и предназначение на инструмента, клещите са един от полезните ръчни инструменти.

За какво може да използваме клещите?

Най-общо инструментът се използва за захващане на различни детайли, за притискане и оказване на натиск върху предмети, отрязване на различни телове и проводници. Според вида си те имат и по-специално предназначение, с което е съобразена и тяхната форма.

Какви видове клещи има?

Клещите могат да се разделят на видове според приложението си и формата на челюстите. Обикновените клещи имат гумени, дървени или пластмасови дръжки. Най-често са комбинирани с щипци, зъбни челюсти за захващане, два метални ножа за рязане.

Клещите тип щипци могат да имат различна форма на челюстите – тънки, плоски, закривени, заоблени и т.н. Те се използват за притискане, захващане и издърпване. Клещите за рязане или „резачки” имат остри челюсти, предназначени за рязане на тел, кабели, гвоздеи и други.

Клещите, които се използват във водопроводните работи, обикновено имат мека обвивка около челюстите, като по този начин не оставят следи.

Какви клещи да купим и откъде?

Разнообразието от видове предполага, че може да измерете инструмента, който Ви е необходим за конкретна дейност. Ако искате универсални клещи, които да използвате с по-широко приложение, най-добре изберете обикновени и такива с регулируем захват . Обикновените клещи могат да се срещнат и като комбинирани.

Може да намерите желания от Вас инструмент в магазините за строителни материали – Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс и т.н., а най-изгодните цени ще откриете в техните промоционални брошури. Може да ги разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!