Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Климатик Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Климатик

В днешно време удобството и практичността са на първо място при избора на битова техника. Климатикът е предпочитан заради възможността да охлажда през горещите летни дни и да топли през зимните месеци.

Каква е разликата между конвенционален и инверторен климатик?

Конвенционалните климатици работят на една и съща мощност, като регулират температурата в помещението чрез температурен датчик. Най-общо казано, щом достигне до зададената температура, той спира да работи, а когато тя се покачи – отново започва да работи, но винаги с едни и същи обороти. Това води до неточно регулиране на температурата и по-висок разход на електроенергия.

Инверторните климатици, от своя страна, регулират автоматично оборотите. При достигане на настроената температура, системата намалява плавно оборотите, при които работи компресора, а не изключва. По този начин желаната температура се поддържа и се спестява електроенергия. Това е и основната причината те да са предпочитани пред конвенционалните климатици.

Коя марка да избера?

Преди да изберете конкретна марка, трябва да се съобрази големината на помещението, в което ще бъде поставен климатикът. Това ще Ви помогне при избора на неговата мощност. По правило на 100 W отговарят 1 кв.м.

Ако сте склонни да вложите по-голяма сума и искате климатик, който е надежден, работи в широк температурен диапазон и има висок клас енергийна ефективност, се насочете към марките Toshiba, Fujitsu, Mitsubishi.  

Втората група обхваща средните класове. Те са с по-ниски цени, но са работят с по-високо ниво на шум. Някои от марките, които предлагат такъв тип климатици са Panasonic, Hitachi, DeLonghi.

Третата група са предимно от корейски и китайски марки. При тях има разнообразие при съотношението качество-цена, като са подходящи при по-ограничени финансови възможности. Недостатъци при тези климатици е по-кратък срок на експлоатация и нерядко замръзване на външното тяло.

Изгодни оферти може да откриете в брошурите на магазини Технополис, Техномаркет, Зора, Практис, Бриколаж и др.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Климатик на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!