Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Ключалка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 2

    Открихме: на чистачките, размразява

    Бриколаж брошура до 08.12.2017
  • стр: 17

    Открихме: дръжка с ключалка

    Топ Шоп България брошура до 26.12.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ключалка

Сигурността и безопасността на дома ни е от първостепенна важност за всеки от нас. Това е причината да избираме внимателно вратите си, а следващата стъпка е да изберем подходяща ключалка.

Какви видове ключалки има?

Има разнообразие от ключалки – от обикновени до такива с електронни чипове. Патроните за врати са сред най-използваните, като те също могат да бъдат различни видове. Обикновените ключалки се заключват с обикновен ключ и са предпочитани за вътрешни врати, за които нивото на сигурност е по-ниско. Секретните ключалки са предназначени за секретни врати и брави, като осигуряват по-здраво заключване. Има и специални секретни ключалки, чиито ключове използват специална карта с код за сигурност. Касовите ключалки са предпочитани, тъй като секретът е скрит.

Каква ключалка да изберем?

По правило, колкото по-скъпа е една ключалка, толкова по-сигурна е тя. Въпреки това специалистите твърдят, че няма 100% сигурна ключалка, а такива, които забавят и представляват трудност за крадците.

Изборът на ключалка зависи най-вече от вратата и нейното разположение, както и от сумата, която сте склонни да отделите. Бравите и ключалките с чип и код са по-скъпи, но пък осигуряват по-голяма защита.

Откъде да купим ключалка?

Може да намерите разнообразие от ключалки, брави и заключващи системи в магазините за обзавеждане и строителни материали – Броколаж, Практис, Баумакс, Практикер и т.н., като в някои от тях има специални ключарски ателиета. В тях може да получите подробна информация за видовете ключалки и техните предимства или недостатъци, да дублирате ключ или да направите заявка за монтиране на брави и т.н.

Изгодните цени на заключващи системи ще намерите в промоционалните брошури на магазините. Може да ги разгледате бързо и лесно в Broshura.bg.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Ключалка на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!