Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Козметични кърпички Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
  • стр: 27

    Открихме: козметични кърпички

    Метро брошура до 25.01.2017
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 110 магазина
Виж всички магазини

Информация за Козметични кърпички

Ежедневното почистване на кожата е от изключително значение. В магазините се продава огромно разнообразие от почистващи продукти и продукти за грижа за кожата. Понякога кожата има нужда от освежаване, а в много случаи не разполагаме с дадените козметични продукти или не можем да ги използваме. В такива моменти е добре да имаме под ръка козметични кърпички.

Какви козметични кърпички има?

Може да разделим козметичните кърпички на два основни вида – сухи и мокри. Сухите козметични кърпички могат да се използват както за попиване на излишното омазняване по кожата, така и за отстраняване и почистване на остатъците от козметичните продукти. Сухите козметични кърпички се продават в кутии, като стандартният им брой е 100.

Мокрите козметични кърпички могат да се използват както за лице, така и за тялото. Може да ги използвате за премахване на грима или ежедневно освежаване. Те са обогатени с различни подхранващи, успокояващи и омекотяващи съставки – екстракти от краставица, невен, лайка, алое вера и други.

Когато купувате мокри козметични кърпички, задължително обърнете внимание на съставките им, добре е да избирате продукти без алкохол, да са хипоалергенни. За разлика от кърпичките за лице, които най-често са предназначени за даден тип кожа, козметичните мокри кърпички са с по-универсален характер.

Откъде да купим козметични кърпички?

Ще намерите различни козметични кърпички както сухи, така и мокри в магазините за козметични продукти и аптеките. Популярни марки, които предлагат и козметични кърпички Nivea, Silkline, Amelia, Pom Pon, Logona, Mustela и други. В Broshura.bg ще откриете специалните намаления и най-изгодните цени, на които да закупите най-подходящите козметични кърпички.

Електронен бюлетин по E-mail
Запиши се за безплатен бюлетин. Получавай най-новите брошури директно в електронната си поща.
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!