Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Коктейл Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 122 магазина
Виж всички магазини

Информация за Коктейл

Какво е един истински купон без коктейли? Те са ароматни, разноцветни, топли или студени, алкохолни или безалкохолни. Огромното им разнообразие позволява да консумираме коктейли по всяко време на деня, а и приготвянето им може да се превърне в забавление.

Кои са най-популярните коктейли?

Едни от най-известните алкохолни коктейли, които се консумират по целия свят, са Мохито, Космополитън, Маргарита, Куба Либре.

Мохито е един от традиционните кубински коктейли. Има различни истории за произхода на коктейла, но за негов роден град се приема кубинската столица – Хавана. Основните съставки на освежаващия коктейл са бял ром, кафява захар, лайм, газирана вода, прясна мента. Коктейлът е един от най-предпочитаните през горещите летни дни, поради свежестта на ментата и лайма.

Космополитън е един от любимите коктейли на дамите. Красивият му цвят се дължи на боровинковия сок, който е смесен с водка, лимонов сок и ликьор Коантро. Историята около създаването на коктейла не е ясна, но се смята, че барманката Шерил Кук от Флорида е създателката на ароматното питие.

Маргарита се приготвя с текила, като от нейното качество зависи, до голяма степен, вкуса на питието. Към текилата се добавят лимонов сок и портокалов ликьор. Има различни предположения кой е създателя на коктейла, който се появява през 40-те години на XX в.

Куба Либре е още един световноизвестен коктейл, който произхожда от кубинската столица. Той съдържа бял ром, Кока-Кола и лимонов сок.

Разбира се, това са само част от популярните коктейли, като самите те имат множество вариации в използваните съставки и тяхното съотношение.

Откъде да купим готов коктейл?

Вярно е, че е много забавно да приготвим сами желаните коктейли, но не винаги имаме време или нужните съставки. В магазините може да намерите готови за консумация коктейли, които трябва само да поднесете. Разгледайте промоционалните оферти за коктейли в Broshura.bg. Така ще може да изберете желания коктейл на най-изгодната цена.

Show newsletter popup

Черен петък 2017 е тук!

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

Коктейл на промоция във всички брошури - Broshura.bg

Bulgaria
София
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!
Готови за Черния петък? Вижте участниците!